Advertisement

Arda Turan Silah : Arda'ya darp ve silah sorgusu - Son Dakika Haberler - Turan'ın hastanede ateş alan diğer yandan başakşehirli futbolcu arda turan'ın kullandığı silahın 'hayalet silah' yani glock.

Arda Turan Silah : Arda'ya darp ve silah sorgusu - Son Dakika Haberler - Turan'ın hastanede ateş alan diğer yandan başakşehirli futbolcu arda turan'ın kullandığı silahın 'hayalet silah' yani glock.. Silah yanlışlıkla ateş alsaydı arda turan vurulurdu. Futbolcu arda turan ve şarkıcı berkay arasındaki kavga gündemden düşmüyor. Futbolcu arda turan önceki akşam aralarında burak yılmaz'ın da bulunduğu arkadaş grubuyla emirgan'daki gece kulübü hastaneye silahla gittim. Arda turan emniyette verdiği ifadesinde, ben burak yılmaz'la konuşurken bir anda berkay beni burnu kırık olduğu için ona, 'ben buradayım eğer taciz olduğunu düşünüyorsan al silah burada, ben. Arda turan'a korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek, ruhsatsız silah bulundurmak ve kasten yaralama suçlarından toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi.

Hiçbir silah yanlışlıkla ateş almaz, tetiğe basmadığınız sürece silah kesinlikle. Arda turan olayın ardından bir silah alıyor artık nereden bulduysa o saate hastaneye berkay'ın yanına gidiyor. Arda turan, berkay şahin'e gece kulübünde kafa atmış, olaylar emrullah erdinç'in açıklamaları şöyle: Şarkıcı berkay'ı darp eden arda turan, emniyette 3 saat ifade verdi. Arda, silah nedeniyle yüzde 100 ceza alacak.

Arda Turan'ın hastaneyi bastığı silah ruhsatsız mı ...
Arda Turan'ın hastaneyi bastığı silah ruhsatsız mı ... from i.sacitaslan.com
Turan'ın hastanede ateş alan diğer yandan başakşehirli futbolcu arda turan'ın kullandığı silahın 'hayalet silah' yani glock. Eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı arda vurulurdu. Arda turan berkay kavgası hastane görüntüleri arda turan silah çekti! Arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi. Arda turan'ın hastanede berkay ile tartışırken silahı masaya fırlatması da saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Kanal d muhabirinin iddiasına göre elindeki silah ile 1 el ateş edildiği için arda turan hakkında soruşturma açılacak. Arda turan yüzde 100 ceza alacak arda turan hakkında 2 suçtan dolayı soruşturma yapılacak. Arda turan ve ünlü şarkıcı berkay kavgasında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Hiçbir silah yanlışlıkla ateş almaz, tetiğe basmadığınız sürece silah kesinlikle.

Arda turan berkay kavgasıyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Arda turan, berkay şahin'e gece kulübünde kafa atmış, olaylar emrullah erdinç'in açıklamaları şöyle: Berkay'ın avukatı ayşegül mermer kamera kayıtlarında arda turan'ın elinde silah olduğunun görüldüğü aktarılan tutanakta. Ünlü şarkıcı berkay ve arda turan bir gece kulübünde kavga etti. Olayın detayların ise berkay'ın eşi habertürk'ten esin övet'e açıkladı. Olayın yaşandığı gece berkay'ın tedavi altına alındığı hastaneye silahla gittiği belirlenen turan'a 'ateşli silahlar kanunu'na. Arda turan'a korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek, ruhsatsız silah bulundurmak ve kasten yaralama suçlarından toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi. Arda turan'ın hastanede berkay ile tartışırken silahı masaya fırlatması da saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Berkay'a 'ben kimsenin karısına, kızına bakmam. Hiçbir silah yanlışlıkla ateş almaz, tetiğe basmadığınız sürece silah kesinlikle. Arda turan ve ünlü şarkıcı berkay kavgasında yeni bir iddia ortaya atıldı. Arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten edindiğim bilgiye göre, silah ruhsatsız. Çünkü silahı verirken karşı tarafa kabzası.

Arda turan ile berkay arasında yaşanan kavgayla ilgili bir detay daha ortaya çıktı. Kanal d muhabirinin iddiasına göre elindeki silah ile 1 el ateş edildiği için arda turan hakkında soruşturma açılacak. Arda, silah nedeniyle yüzde 100 ceza alacak. Arda turan hakkında silahla tehditten ötürü yakalama kararı çıkartıldı. Ruhsatsız olduğu belirlenen silahın kamuoyunda 'hayalet silah' olarak bilinen 'glock' marka olduğu öğrenildi.

Arda Turan - Berkay kavgasında flaş gelişme! Arda'nın ...
Arda Turan - Berkay kavgasında flaş gelişme! Arda'nın ... from iahbr.tmgrup.com.tr
Arda turan'a korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek, ruhsatsız silah bulundurmak ve kasten yaralama suçlarından toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi. Ünlü futbolcu arda turan ile şarkıcı berkay'ın bir gece kulübündeki kavgası gündeme bomba gibi. Arda turan yüzde 100 ceza alacak arda turan hakkında 2 suçtan dolayı soruşturma yapılacak. Çünkü silahı verirken karşı tarafa kabzası gelecek şekilde verirsin, ön. Arda, silah nedeniyle yüzde 100 ceza alacak. Arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi. Arda turan ve ünlü şarkıcı berkay kavgasında yeni bir iddia ortaya atıldı. Arda turan'ın elinde silah olduğu görülüyor ve silah 1 el patlıyor.

Berkay'ın avukatı ayşegül mermer kamera kayıtlarında arda turan'ın elinde silah olduğunun görüldüğü aktarılan tutanakta.

Arda turan olayın ardından bir silah alıyor artık nereden bulduysa o saate hastaneye berkay'ın yanına gidiyor. Arda turan'ın hastanede berkay ile tartışırken silahı masaya fırlatması da saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Arda turan'ın elinde silah olduğu görülüyor ve silah 1 el patlıyor. Arda turan'ın hastanede yatan berkay'ın yanına kendisini izah etmek için gittiği, kendisinin eşini tanımadığını, öyle bir adam. Eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı arda vurulurdu. Arda turan'a korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek, ruhsatsız silah bulundurmak ve kasten yaralama suçlarından toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi. Tam 18 dakika sonra, saatler 06.44'ü gösterirken berkay ve arda turan arasındaki. Arda turan ile berkay arasında yaşanan kavgayla ilgili bir detay daha ortaya çıktı. Arda turan'ın eğlence mekanında kafa attığı berkay'ın tedavi gördüğü hastaneye silahlı baskın yaptığı anlar ve silahla ateş etmesi güvenlik kameralarınca an be an görüntülendi. Çünkü silahı verirken karşı tarafa kabzası. Arda turan berkay kavgasıyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Ünlü futbolcu arda turan ile şarkıcı berkay'ın bir gece kulübündeki kavgası gündeme bomba gibi. Kanal d muhabirinin iddiasına göre elindeki silah ile 1 el ateş edildiği için arda turan hakkında soruşturma açılacak.

Arda turan emniyette verdiği ifadesinde, ben burak yılmaz'la konuşurken bir anda berkay beni burnu kırık olduğu için ona, 'ben buradayım eğer taciz olduğunu düşünüyorsan al silah burada, ben. Arda turan, berkay şahin'e gece kulübünde kafa atmış, olaylar emrullah erdinç'in açıklamaları şöyle: Tam 18 dakika sonra, saatler 06.44'ü gösterirken berkay ve arda turan arasındaki. Arda'nın ruhsatlı silahı mı değil mi, belli değil. Sonrasında arda turan, berkay'ı yattığı hastane odasında ziyaret etmiş, bu sırada silah defalarca el değiştirdi.

Arda Turan'ın iddianamesinden detaylar... - Diken
Arda Turan'ın iddianamesinden detaylar... - Diken from www.diken.com.tr
Eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı arda vurulurdu. Ünlü futbolcu arda turan ile şarkıcı berkay arasında çıkan kavga olayıyla ilgili son dakika gelişmeleri ve ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Arda'nın bir eliyle silah olduğu sanılan kabarıklığı tuttuğu da görülüyor. Arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten edindiğim bilgiye eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı arda vurulurdu. Arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi. Arda'nın elindeki silah ateş alıyor. Çünkü silahı verirken karşı tarafa kabzası. Ünlü futbolcu arda turan ile şarkıcı berkay'ın bir gece kulübündeki kavgası gündeme bomba gibi.

Arda turan ve ünlü şarkıcı berkay kavgasında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Arda turan yüzde 100 ceza alacak arda turan hakkında 2 suçtan dolayı soruşturma yapılacak. Olayın yaşandığı gece berkay'ın tedavi altına alındığı hastaneye silahla gittiği belirlenen turan'a 'ateşli silahlar kanunu'na. Çünkü silahı verirken karşı tarafa kabzası. Arda turan berkay kavgası hastane görüntüleri arda turan silah çekti! Kanal d muhabirinin iddiasına göre elindeki silah ile 1 el ateş edildiği için arda turan hakkında soruşturma açılacak. Arda turan'ın hastanede berkay ile tartışırken silahı masaya fırlatması da saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Berkay'ın avukatı ayşegül mermer kamera kayıtlarında arda turan'ın elinde silah olduğunun görüldüğü aktarılan tutanakta. Hiçbir silah yanlışlıkla ateş almaz, tetiğe basmadığınız sürece silah kesinlikle. Arda'nın elindeki silah ateş alıyor. Ben senin karın olduğunu bilmiyordum. Arda turan emniyette verdiği ifadesinde, ben burak yılmaz'la konuşurken bir anda berkay beni burnu kırık olduğu için ona, 'ben buradayım eğer taciz olduğunu düşünüyorsan al silah burada, ben. Ünlü futbolcu arda turan ile şarkıcı berkay'ın bir gece kulübündeki kavgası gündeme bomba gibi. Spor toto süper lig ekiplerinden 10.10.2018 günü saat 13:30 sıralarında idaremiz liv hospital hastanesinde silah ile ateş etme olayı.

Fatih terim, arda turan'a meydan okudu arda turan. Gece karısına asılıp burnunu kırdığı adamdan özür dilemek için hastahaneye silah götürüp.

Posting Komentar

0 Komentar